Jag är gravid!

Hej! Nu är jag här igen. Det har hänt lite sedan sist kan man väl konstatera och det största av allt är så klart att  jag är gravid! 
Just nu är jag i vecka 18 (17+5) och har nyligen börjat känna små små puffar av lilla bebis där inne vilket känns helt otroligt. På torsdag vankas RUL och då får vi se om det fortfarande är en h*n som gömmer sig där inne. Vi var nämligen på könsultraljud i vecka 16 och då sa hon att hon var säker på vad bebis var så jag har ju shoppat loss en del och dessutom haft en gender reveal för familj och släkt så förhoppningsvis är det fortfarande samma där inne. Men allt som räknas är att bebis mår bra och växer som h*n ska.
 
Tänkte berätta lite om gravid symptom jag har/har haft. Jag har haft otrolig tur än så länge, mådde endast lite illa i vecka 8-9 nån gång och det var enbart när jag inte hade ätit på ett tag. Så inga kräkningar här inte. Har däremot acne av alla hormoner men det gör mig ingenting, hellre acne alla dagar än att kräkas. Min kräkfobi är extrem, och jag har inte kräkts sedan jag var 9 år så tror att det kan ha bidragit lite till att jag inte har kräkts något. Däremot kan jag få kvälvningar av tandborstning men jag överlever. Ett annat symptom som kanske är lite TMI är gaser, alltså jag är konstant gasig i magen. Men det är väl i stort sätt det. Har haft turen att inte få så många krämpor men är sjukt orolig hela tiden och det kommer väl bara bli ännu värre när bebis är född. Men det är så värt det.
Graviditeten | barn, gravid, sommar |
Upp