Sweet little Posy

Efter att ha varit och träffat min lilla kisse i söndags och lönen kom igår så blev det en shoppingspree på arken zoo haha. Nu har hon en kattlåda, klösträd, leksaker, mat och vattenskål, gosig filt, och ett halsband. Men det är 32 långa dagar kvar tills jag får hem henne.

Mat och kattsand väntar jag med tills jag hämtar hem henne så jag kan fråga vilket som är bäst att köpa. 

Posy

Om 34 dagar får jag äntligen hämta hem min lilla tjej. Som jag längtar.

New York

I wanna be a part of it New York, New York. 

En sak jag kan säga om new york är att det är väldigt överväldigande när man är där och folket är väldigt stressade och affärsbiträden tar hela dagen på sig per kund så min uppfattning av new york var något utav en besvikelse. Man har ju sett alla filmer med Times Square och alla dessa platser på film och tv serier och när jag väl var där så tänkte jag att "jaha är det här allt?" Det var inte lika häftigt som jag hade tänkt mig, men nu när det har gått nån månad så kan jag säga att jag längtar tillbaka och tillbaka ska jag i april när jag fyller år. Så slutsatsen är att ja, jag kan verkligen rekommendera new york. Det var lätt att hitta men ta det lugnt och hypa inte över alla turistsevärdheter, ta dagen som den kommer och ta en ost pizza i central park. 
Längtar tills jag är där igen, mindre stressad och mindre "vi måste hinna se det här". Nästa gång ska jag låta staden överraska mig. Jag är redo.

Upp