4 oktober

I onsdags skulle mamma ha fyllt 57 år så även fast hon är i en annan värld nu så ville jag fira henne. Då blev det tårtbak och massor med blommor som hon fick på kvällen när vi några stycken gick för att skänka en tanke. 

Saknar henne så det finns inte ord för det, i 639 dagar har jag varit utan henne nu och det är ett helt annat liv. Ett liv som gärna får ta slut så snart som möjligt. Jag vill hem till mamma nu.

Home is where the couch is.

 

Den här lilla soffan släpade jag hem igår. Med släpa menar jag att jag i stort sett plockade ned allt i bilen för att få in den, och då körde jag med  kartongen upp tryckt mot kinden och halvt intryckt mot dörren MEN jag såg ut på sidan och samt backspeglarna så allt med att köra hem gick fin fint. Tur att jag åkte dit själv. Det tog mig ca en halv timme att knöla in den i bilen. Jag har en Skoda Fabia så det är inte världens största och rymliga bil direkt men skam den som ger sig. Sen spenderades kvällen med pizza dejt med min bästis som även hjälpte mig montera soffan. Aldrig att det blir klädsel byte kan jag med en gång säga. Efteråt kollade vi på Lucifer ( världens skönaste serie, kan verkligen rekommendera den) och åt ben&jerrys. Super mysig lördag. I skrivandets stund sitter vi och kollar på ännu ett avsnitt av Lucifer och har precis ätit resten av glassen så nu ska jag återgå till det. Samt ska jag klicka hem lite tavlor till den väldigt tomma bilden bakom soffan, ett nytt marmor soffbord blev det också beställt ikväll. Nu ska jag äntligen bli nöjd med lägenheten. Men å andra sidan, riktigt nöjd blir man nog aldrig.

TUSEN TACK

Som det kanske märks här på bloggen är jag inte inne så ofta som jag kanske borde och vill, men jag kände att jag ville dela med mig lite av vad jag har gjort hemma och tänkte att jag loggar in lite snabbt på mobilen och skriver något litet och visar bild. MEN då ser jag att jag har fått 22 kommentarer. Konstigt tänkte jag. Ser även att jag har ett PM från blogg.se där det står att dom gillade mitt inägg och att dom länkat det på startsidan. Klickar mig direkt in på startsidan och ser att dom inte bara har länkat ett inägg utan TVÅ! Tusen tusen tack blogg.se och tack alla som kikat in och lämnat så fina kommentarer. Blir definitivt mer sugen att försöka ta upp det här med bloggandet ordentligt igen. Ska definitivt hålla er uppdaterade på lilla Posy, nu är det 20 dagar kvar tills jag får hem henne. Längtar ihjäl mig verkligen. Nu ska jag ta och skriva det inlägg jag faktiskt loggade in för att skriva haha. Tack igen, hoppas ni är några som blir kvar.
Upp