Organizing

 

Min jätte fint sorterade klädställning - eller.. - tänkte försöka uppdatera lite om vad som händer just nu. Jag har skaffat gymkort igen och försöker mitt bästa att träna och äta rätt, vilket inte är det lättaste för en godis, läsk, chips junkie like me. Men man måste börja någonstans och jag börjar nu.. eller för några dagar sedan rättare sagt. 

I och med New York i juni vill jag i alla fall försöka få plats i lite kläder utan att behöva gå runt och hålla in magen som jag alltid gör. Vill kunna gå runt och känna mig bekväm i mig själv och jag ska klara det. Nu kanske det är lite tajt med tid då jag åker den 5 juni men någon förbättring hoppas jag att det ska hinna bli. Förutom New York så ser jag fram emot min födelsedag nästa vecka, blir 23 år men tycker fortfarande att det är roligt. Dock inte samma sak när inte mamma finns. På min sista födelsedag med henne gjorde hon min favorit maräng tårta och önskar verkligen jag kunde få en sån igen. Förutom det händer det inte så mycket, blir inkallad på jobb några gånger i veckan men annars sitter jag hemma och ugglar eller är ute och går eller är på gymmet. 

Funderar på om jag ska lägga upp före och efterbilder på hur jag ser ut nu och sen jämföra med hur jag ser ut om någon månad, det skulle kanske motivera mig lite mer. Men samtidigt är det så himla personligt så jag vet inte. 

Upp