Livs uppdatering - bröllop, förlorat en syster & Irland.

Foto: Adina 
Det är så mycket som har hänt sedan jag kom hem från Miami. Både bra och helt hämska saker. 
Det första roliga är att jag har flyttat till min allra första lägenhet! Är så himla stolt över mig själv som äntligen tagit tag i det. Det var inte lätt, allt efter mamma var ju tvunget att följa med, vilket inte direkt är standard när man flyttar hemifrån, men livet har ju inte riktigt gått min väg det senaste året. Men nu är det gjort, jag bor i en liten etta i samma lilla stad en liten bit bort från där jag och mamma bodde. Den är 30kvm och jag har världens snällaste grannar. 
Det andra roliga är att jag har varit på bröllop, en av mina älsta kusiner har gift sig och jag var en av fotograferna. Jag klipper in en bild här så får ni ett smakprov. (Tänkte lägga ut ett helt inlägg med bilder senare)
Det hämska som har hänt är att min 24 åriga kusin Miriam gick bort hastigt för några veckor sedan på grund av sin reumatism. Jag är fortfarande i chock tror jag. Vi var mer som syskon än kusiner och det har inte riktigt sjunkit in att hon är borta. 2016 har verkligen varit ett hemskt år, först dog mamma i januari och nu Miriam. Hur mycket ska en människa behöva gå igenom? 
 
Jag ska dock avsluta det här inlägget med bland det bästa jag har gjort och det har varit en resa till Belfast, Nord Irland. Alla som känner mig har hört mig tjata om Titanic sedan jag var 9 år och nu har jag äntligen fått uppleva platsen hon byggdes på. Den exakta platsen. Dom upplysta linjerna i bilden markerar där hon stod när hon byggdes och pelarna i bakgrunden var då 4 gånger så höga. Men merr om Den resan kommer i ett senare inlägg, jag ville bara uppdatera om varför jag inte har varit så aktiv. Hoppas alla har en fin kväll/morgon/eftermiddag så hörs vi sen.
Vardag |
Upp