Tidsinställt: FLORIDA!!!

Just nu när det här inlägget publiceras sitter jag på flygplanet på väg till Florida och har - om allt har gått som det ska - precis lyft från arlanda mot new york där jag ska mellanlanda innan jag senare åker vidare därifrån mot florida. Jag kommer vara framme där 22.08 deras tid så alltså 04.08 på morgonen här.
Men som tur är så är det bara 6 timmars tidsskillnad denna gång, vilket förmodligen kommer bli lättare att hantera. Allt blev verkligen uppochned och pankaka när jag kom hem från Kalifornien och dygnet var ju helt felvändt. Jag sov på eftermiddagen och vaknade helt utvilad vid 23 tiden, vilket resulterade att jag var vaken till 8 morgonen därpå för att sedan upprepa samma sak igen i ungefär 1,5 vecka innan jag sakta återtog kontrollen igen. 
 
Hur som helst, med mig har jag min nya älskling min Nikon D7200 med mitt 35mm objektiv som har blivit en stor favorit. Jag sålde min D5200 samt ett 70-300mm objektiv som jag inte alls använde så det är skönt med lite nytt. Ser verkligen fram emot att få fotografera och lära mig massa nytt. Ha det så bra i Sverige så hörs vi när jag hittar wifi.
 
Upp