Mamma vi ses i Nangijala.

"När den man älskar mest får cancer vänds hela världen upp och ned. Då blir det svårt att andas för snart finns hon inte mer." skrev jag i ett utkast för 3 dagar sedan och igår förlorade min mamma kampen mot lungcancern och stroken. Efter att ha legat på sjukhus i exakt 4 veckor tog det slut. Jag är så otroligt stolt över henne för att hon kämpade så som hon gjorde in i det sista. Det är inte lätt att få en stroke och mista både tal och bli förlamad i halva kroppen men att dessutom diagnostiseras med lungcancer ett par dagar senare är så sjukt orättvist. 

Men lilla mamma din själ var allt för vacker för denna värld och jag finner glädje i att slippa se dig lida mer. Du är fri nu och om jag har hälften av den styrkan du hade kommer jag klara mig. Sov nu så gott lilla mamma, jag älskar dig så och jag vet att vi kommer ses igen. Jag ska försöka mitt bästa att orka leva för dig. 
 
| Mamma 1960-2016 |
Vardag | cancer, lungcancer, mamma, stroke |
#1 - - Anonym:

Ja hon kämpade verkligen. Hon kunde inte lämna denna plats innan hon visste exakt hur stark du var och visste att du skulle orka <3 Ditt liv blir sig aldrig likt igen, du måste lära dig leva utan den viktigaste människan i ditt liv-hur gör man de liksom?!
nu har du nya utmaningar i livet, och du har fortfarande dina drömmar. Drömmar du kan uppnå och självklart så finns vi här för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Pyret fick aldrig chansen att uppleva din mammas godhet, men jag hoppas att h*n får en del av henne genom dig ❤️

#2 - - Lovisa:

Åh, alla tankar och allt stöd till dig <3 Du verkar vara en så fantastisk person!

Upp