Före & Efter redigering

Jag har ljusat upp bilden, gjort skogen grönare, lagt på lite skärpa, klonat bort den lilla delen av väskan som syns i höger hörn, samt redigerat till lite snö. Vet inte om just snö delen blev speciellt bra dock.
 

Childhood is not from birth to a certain age..

Var ute och fotade Mickan och hennes lilla "Pyre" igår innan jobbet. I och med att jag vill få lite mer erfarenhet så var hon snäll och ställde upp ute i kylan. Men nu mera redigerar jag mestadels allt på mobilen så det tog ett tag innan jag förstod hur det var photoshop fungerade haha. Detta är lite överdrivet men det skulle passa som ett julkort i alla fall. 
Nästa helg blir det riktig gravidfotografering med Mickans kompis. Håller tummarna att det blir bra och att dom blir nöjda.

Things were all good yesterday and then the devil took your breath away


Är på kap verde och förtränger allt som har med cancer och död att göra. Men det känns så konstigt att tänka att jag har ingen där hemma som väntar på mig när jag kommer hem. Jag har ingen mamma att ringa och berätta allt jag får vara med om och se. 
Jag längtar efter mamma men henne får jag aldrig träffa mer.
Så även i detta lilla paradis så finns ångesten och dödslängtan, kommer jag klara mig till min 22 födelsedag? Jag vet inte. Det känns inte som det nu.
Upp