December update

Så här ser det ut hemma hos mig nu. Tror inte jag har visat mycket av nya lägenheten men nu har jag i alla fall soffan på plats, gardiner upphängda och allt är väl mer eller mindre klart. Nästa och förmodligen sista steget för mig just nu är sängen. Tanken då jag har köpt en madrass som jag har sovit på nu i stort sätt sedan jag flyttade in är att lägga den på mina MALM byråar från ikea så att det blir en smart säng med förvaring under. Behöver dock snickra som en liten stöd ställning då enbart byråarna inte kan hålla upp madrassen själv. Så så ligger det till nu. Jag har varit förkyld i ca en vecka nu, och det har inte gått över än. Konstigt nog. Jag brukar för det mesta inte vara sjuk mer än ett par dagar, max. 
 
Hursomhelst nu hoppas jag kunna komma tillbaka till att blogga lite oftare än 1 gång i månaden. Men just nu i december så vet jag inte. Snart är det 1 år sedan mamma fick stroken och några dagar efter blev diagnostiserad med lungcancer, och nästa månad 9/1 är det 1 år sedan hon dog. Allt gick ju så fort, 3 vceckor tog det precis exakt. Det är fortfarande så jobbigt, känns inte ens som att det har gått 1 vecka. Men det har nästan gått 1 år och jag har klarat av så himla mycket under det här året. Rest, tagit körkort, köpt bil, flyttat till min första lägenhet, jobbat. Jag klarar allt om jag bara vill för jag är så stark, men samtidigt så jävla trött och svag. Vissa morgnar känner jag typ bara att nej nu går jag upp och skär sönder halspulsådern och andra känner jag ingenting. 
Men nu har jag en resa till New York bokad i juni så på något sätt måste jag försöka klara mig tills dess. Sen får jag helt enkelt se hur jag gör, det beror på hur livet ser ut. 
Vardag |
#1 - - Sarah - chic W:

Ser jättefint ut :) Och vad stark du måste vara, en riktig kämpe! <3

#2 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

så fint ni har de

Upp