Bröllopsfotograf debut

Igår var jag bröllopsfotograf för första gången och nog var det stressigt. Jag var där super tidigt och dom blev lite sena vilket inte gjorde nånting för då hade jag tid att går runt och testa inställningarna på kameran och jag tyckte jag hittade något som fungerade. När bröllopsparet sedan dyker upp så är min kamera helt emot mig och ändrade sluttar tiden efter varje bild även fast jag hade den på den manuella inställningen. Men det blev bra bilder ändå men många jätte överexponerade och underexponerade men som tur var fotade jag i RAW så det gick att få några att se bra ut men nu är jag bara nervös över att det ska hända igen.
Finns det någon fotokunnig som vet var felet kan ha varit? Hela grejen med att fota i M är ju att bestämma allt så om jag blev stressad när allt gick åt skogen. Ena bilden bestämde den sig för 1/8000 och nästkommande bild kunde bli 1/12 så det blev ju helt kaos och sen försökte jag hinna ändra tillbaka mellan varje till ungefär 1/400 men det blev så himla stressigt.
 

Idag tog jag körkort!!!

• Idag tog jag körkort!!!
• På lördag fotar jag mitt första bröllop.
• Om 20 dagar åker jag till min allra bästaste vän i Miami.
• Om 49 dagar åker jag till Irland och Titanic museumet i Belfast.
• I oktober så kanske jag äntligen flyttar till en mindre lägenhet.
 
Livet kommer aldrig bli som när mamma fanns men jag försöker göra det bästa av det och jag är stolt över mig själv och jag vet att hon också är det ♡
 
Upp