Hollywood och Los Angeles skyline

Hejsan hoppsan! Nu är det två veckor sedan jag kom tillbaka till Sverige från att ha varit i Usa och hälsat på min bästa vän. Hennes värdfamilj var super snälla och ungarna var bland dom busigaste jag har träffat. På något sätt lyckades jag dock pricka in den regnigaste veckan på hela året tror jag. 4 dagar av 7 var det regn eller mulet. Men det var härligt ändå. Dagen vi tog bilder vid hollywood skylten lyckades vi få sol i alla fall. 
 
I och med att jag inte orkar vara hemma nu när mamma har dött och allt hemma är en konstant påminnelse av det så bär det av till Florida i 3 veckor där jag ska bo hos min kusin och hennes familj. Har inte hunnit träffa hennes lilla dotter ännu så det ska bli jätte kul. Som tur var går inte mitt ESTA inresetillstånd ut förens i juni så jag slapp ansöka om nytt. Så om 2 veckor åker jag iväg igen, till ca 30 graders värme. Det ska bli så skönt.
Kommer självklart ta med både kameran och datorn och för hoppningsvis har min kusin wifi jag kan låna så jag kan lägga ut lite bilder. 
Men nu är det dags för mig att klä på mig och jobba natt 2 av 5, hejsvejs! 
Upp