Hollywood och Los Angeles skyline

Hejsan hoppsan! Nu är det två veckor sedan jag kom tillbaka till Sverige från att ha varit i Usa och hälsat på min bästa vän. Hennes värdfamilj var super snälla och ungarna var bland dom busigaste jag har träffat. På något sätt lyckades jag dock pricka in den regnigaste veckan på hela året tror jag. 4 dagar av 7 var det regn eller mulet. Men det var härligt ändå. Dagen vi tog bilder vid hollywood skylten lyckades vi få sol i alla fall. 
 
I och med att jag inte orkar vara hemma nu när mamma har dött och allt hemma är en konstant påminnelse av det så bär det av till Florida i 3 veckor där jag ska bo hos min kusin och hennes familj. Har inte hunnit träffa hennes lilla dotter ännu så det ska bli jätte kul. Som tur var går inte mitt ESTA inresetillstånd ut förens i juni så jag slapp ansöka om nytt. Så om 2 veckor åker jag iväg igen, till ca 30 graders värme. Det ska bli så skönt.
Kommer självklart ta med både kameran och datorn och för hoppningsvis har min kusin wifi jag kan låna så jag kan lägga ut lite bilder. 
Men nu är det dags för mig att klä på mig och jobba natt 2 av 5, hejsvejs! 

Norrsken från planet.

Den långa trånga resan hem från LA hade en liten silver kant ändå. Världens vackraste norrsken i alla möjliga färger. Desvärre hann jag bara få upp mobilen så därför är bilderna inte alls bra men man ser vad det är i alla fall. 
Såsmåning om ska jag redigera och börja lägga upp bilder från resan men just nu är jag trött - jet lagged eller vad man nu ska kalla det. 

Natten är vacker, du är som natten.

Idag har vi haft lite födelsedagsfirande för min kusin Emma hemma hos mig, hon fyller 14 idag och jag fyller ju 22 år på lördag så det vart att vi firade mig med. Min första födelsedag utan mamma. Men på torsdag åker jag till min bästa vän i USA så även fast mamma är borta blir den nog ganska bra ändå. 
Hursomhelst så hade min moster gjort en superduper god pannkakstårta med jordgubbar, jag d o g .
Upp