Londons öga.



Åkte upp i London Eye idag som var jätte häftigt. Imorgon är sista One Direction konserten för min del och nu ska jag kolla klart på "The Other Woman", Hejdå.

London bridge is falling down.



Så nu är jag i London. Eller jag har varit här sedan i fredags men har redan hunnit se det flesta turist ställen. Redan första kvällen kollade vi in big ben och London eye, igår shoppade jag och vi kollade in drottningens vakter och tower bridge. Hostellet vi bor på var rena rama mardrömmen. För det första fick vi inte det rum vi hade bokat som hade eget badrum, vi fick en sovsal för 4 pers med delat stort äckligt badrum. För det andra så är det hål i golven och vi fick inga lakan, kuddarna var gula och äckliga - som tur var köpte jag en Ikea kudde för 15kr innan vi åkte. För det tredje är väggarna tunna som papper och det är omöjligt att få en blund i ögonen för folket här väsnas och springer i trapporna och smäller i dörrarna så sent som till 2 på natten. Sedan går dom upp tidigt runt 6 och fortsätter smälla. En mardröm med andra ord. 
Men annars är London härligt, nu är det bara några dagar till konserten. 

74hes @ instagram

 
Ville bara tipsa om min instagram som jag för tillfället är något mer aktiv på. Namnet står som rubrik men jag säger det igen @74hes, komsi komsi och följ! 
Upp