White.

Så här blev det. Jag valde bort den transparanta stolen och tog en sån här som är lite mer som en liten fåtölj istället. Blev riktigt nöjd och det tog mig ungefär 20 min att snikra ihop sminkbordet så jag känner mig duktig haha. Jag fick köpa lösa LED lampor istället för dom där andra jag visade i förra inlägget, anledningen till detta är att det krävs en elektriker för att installera dom andra och dom här kunde jag klistra upp själv på väggen. Dock har några ramlat ner några gånger men det är bara att trycka fast igen. Är super nöjd faktiskt det blev riktigt bra.

Ikea wanties

Här är lite av det, eller ja det är precis det jag tänker leta efter nästa gång jag är på ikea. Rummet mitt ska äntligen få sig en liten uppdate så att säga, så vid nästa löning ska jag unna mig lite nytt. Mitt rum är väldigt vitt just nu och har tänkt att jag behöver en "avbrytar" färg då allt vitt inte är av samma nyans. Så efter mycket velande och massa om och men så har jag bestämt mig för silver, så jag ska försöka hitta lite silver detaljer att dekorera med. Ett par silver prydnadskuddar hade varit att föredra men jag vet inte om ikea kan ha sånt. Får leta på andra ställen om jag inte lyckas hitta där. Jag skulle också vilja hitta såna här ljushållare i silver för såna har jag velat ha länge, har dock inte haft något bra stället att ställa dom på. Men jag tror att det skulle bli supersnyggt att ha på sminkbordet.
Ser fram emot att visa hur det blir, åh är super taggad.

Prins Thiago

Här är bilderna på lilla bustrollet thiago, blev ganska nöjd, fick massor som var suddiga eftersom han sprang runt och busade hela tiden men här är han lugn i alla fall. Sötunge.
Upp