But darling we are all insane.

Så som jag nämnde igår så följde jag med Sofia till Amerikanska abasaden i Stockholm imorse. Vi var där en timme tidigare och wow vilken säkerhets koll dom hade där. För det första så fick inga som inte jobbade där eller som inte hade bokat tid komma in. För det andra så var dom som hade tid tvugna att ta av sig jacka, visa vad dom hade i väskorna, visa undersidan av skorna och visa passet innan dom ens fick komma in till den riktiga säkerhetskontrollen. Sen berättade Sofia att det var tydligen väldigt läskigt där inne också, ingen var speciellt munter utan alla var väl typ död seriösa skulle jag tro.
Under tiden stod jag utanför på andra sidan gatan och frös ihjäl för det var bara ynka 13°C i Stockholm imorse och det är ju helt otroligt vilket jävla bipolärt klimat vi har här alltså.
Men hon kom ut sen en timme senare så då gick vi och köpte muffins och gick runt lite på stan i väntan på att Jensens skulle öppna för vi tänkte äta där eftersom det var lunch dags och muffinsarna dom skulle vi ha till sen haha.
 
Så sen åt vi där och gick och köpte lila hårfärg till mig efter som jag efter nästan 3 veckor inte hört något av min frisör en även fast jag har mejlat 3 gånger. Så i senaste mejlet som jag skickade nu idag skrev jag helt enkelt att nu har jag fixat hårfärg själv och om du inte hör av dig så färgar jag håret själv. Dock blir det det inte pastell lila eftersom att jag suger på att bleka håret själv så det får bli mörk/mellan lila om man nu kan säga så. Men jag hoppas så klart hon svarar snart för har alltid velat ha pastell färg.
 
Oh by the way, jag köpte dessa super snygga solbrillor på ur & penn - haha insåg precis att jag vet inte om det stavas med ett eller två 'n' - för bara 50kr istället för 129kr vilket passade mig perfekt eftersom dom enda två par solbrillor jag ägde har jag lyckats haft sönder. Båda två inom en vecka så nu har jag varit utan i nästan en månad, vilket kanske inte är super duper bra efter ögon operationen. Var ju tvungen att ha solbrillor på mig då varje dag i två månader och sen vid sol men ja nu har jag i alla fall så nu blir det nog bra.
Vardag |
#1 - - Aneta the queen:

my beauty

Svar: ily
juliafrida.se

#2 - - Lena:

Åh jag har letat efter sådana brillor länge! Tack för tipset och superfina bilder :D

Upp