Drag me down.

Även fast juli i stort sätt har varit ett fiasko så slutar det ändå bra med en överrasknings singel från One Direction. Är kär, den är skit bra. Tycker helt ärligt att dom bara blir bättre och bättre - hur nu det är möjligt - för varje album. Längtar tills det nya kommer ut, har höga förväntningar. Nu ska jag äta plättar med nutella, vi hörs i augusti - närmare bestämt imorgon - ha det så gott!

"and one day, your name didn't make me smile anymore."

Det är nånting med mig och pengar, vi gillar inte varandra speciellt mycket tror jag. Eller varför går jag annars och köper en iPad air 2 för min lön? Jo för att jag ville ha en helt enkelt så då var det ingenting som stoppade mig. Inte ens tanken på att jag behöver spara till London, nej för det kan jag ju göra sen, eller? Jag vet inte hur jag tänker ibland men nu är denna guldiga iPad min i alla fall och jag älskar den redan, den är helt perfekt att ta med sig lite överallt och den väger näst intill ingenting. Men nog känner jag att det kanske inte var så himla klokt att lägga pengarna på det när London är knappt två månader bort.

Whatever you are, be a good one.

Så igår spenderade jag större delen utav dagen hos frissan. Tanken var pastell lila men det blev mer pastell lila och blondt. Men jag gillar det faktiskt. Och jag har lila färg hemma som jag bara kan blanda ut med lite conditioner om jag nu ska ha hel lila, men just nu är jag ganska nöjd. Trivs faktiskt sjukt bra i ljust hår och det är väldigt nytt för mig som naturligt är brunett, ganska mörkbrun dessutom. Men nu har jag hoppat på the light hair train och tror fan inte att jag vill hoppa av i första taget. P.s blekningen gjorde så att mina toppar är  d ö d a  men min frisör sa att jag skulle dränka håret i oljor o coditioner och inpakning och allt möjligt för att få det bättre men dom ska ju ändå toppas sen om nån månad så vi får se. Förhoppningsvis blir det inte värre.
Upp