Under the sea..

 
Klickade precis i panik hem detta undervattensskal till min mobil härifrån. Det skulle ta mellan 1-2 arbetsdagar att komma fram så jag hoppas hoppas hoppas att det hinner fram i tid. Jag åker nämligen på tisdag så senast måndag får det komma - gärna imorgon så slipper jag oroa mig, men sån tur har man väl inte.
Det skulle vara så kul att ha och leka runt med i det kristallklara vattnet som finns i algarve och sen ska vi dessutom antagligen åka på en båttur längst kusten och i slutet av båtturen styr dom ut mot öppet hav och om man har tur så får man se delfiner!!!! Att få se en delfin som inte är i fångenskap simma runt och kanske göra sina tricks av fri vilja vore helt fantastiskt. Jag håller tummar och tår.
 
Jag kommer så klart försöka hålla bloggen uppdaterad när jag är utomlands, hotellet vi bor på har fri wifi så det ska nog inte bli några problem. Dock blir det nog inte förns på kvällen för på dagarna ska jag utforska *heart eyes*. Tänkte även försöka göra som en liten film av hela resan och lägga upp på min youtube. Har nämligen sett andra som har gjort det och tycker det är en sån bra idé, så har man också som ett minne för sig själv också.
Vardag |
Upp