Don't get too close it's dark inside.

Ganska mycket har hänt sedan sist jag bloggade.
  • Min bästa vän Sofia har flyttat till andra sidan atlanten och bor nu mera i New York där hon jobbar som au pair, så hon hade en farväl fest/födelsedags fika. Hon åkte förra måndagen men fyllde år igår så det blev en dubbel fest innan hon gav sig av. 
  • Jag har väldigt impulsivt rakat av två tredje delar av håret i och med att det var så himla förstört efter blekningen så nu har jag en så kallad "pixie cut" har dock inte tagit någon ordentlig bild på det men det kommer senare.
  • Jag och mamma har bokat en 4 dagars resa till Algarve kusten i portugal och kommer att vara i albufeira. Jag har inte varit i algarve sedan jag var 5 år och jag har en bild från när jag står framför ett par såna här "sten berg" eller vad man ska kalla dom, sök på algarve så kommer du förstå vad jag syftar på. Hursomhelst så har jag tänkt att jag ska ta en bild från exakt samma ställe fast nu 16 år senare, hoppas jag lyckas. Det roliga var att mamma hade glömt bort vart vi bodde sist - inte så konstigt kanske eftersom det var 16 år sedan - men jag letade runt på tumblr och tillslut hittade jag en bild som var tagen exakt där bilden på mig var tagen. Det var lätt att känna igen för det är en sten som är formad som lejonklippan i lejonkungen ungefär och sen är det som en stor sten ö i bakgrunden så jag hade helt klart hittat rätt. Under bilden som tur var namnet på stranden så nu är det bara att åka dit och ta en ny bild. 
Det var nog allt faktiskt, här är några bilder på det Sofia bakade och på vad jag valde för mini rätter på pinchos. Ha det! 
 
Vardag |
Upp